keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Soldiers of Odin NATSIJÄRJESTÖ



Kotimaa 

Soldiers of Odinin johdon salaiset Facebook-viestit: Aseita, natsitunnuksia, kytkös MV-lehteen






grafiikka

Ylen haltuunsa saama kuvamateriaali paljastaa, että Soldiers of Odinin päällystö poseeraa aseiden kanssa ja vaalii natsiaatetta.

JÄRKYTTÄVÄÄ, JOS TÄLLAISET SAISIVAT VALTAA. KATUPARTIOIHIN YRITTÄMINEN OI SELKEÄSTI VALLAN TAVOITTELUA. Ja monet menivät halpaan, kun eivät ymmärtäneet.


Vaikka ryhmäläiset heittävät rasistisuudestaan huulta, jaetaan ketjussa myös oikeasti rasistista materiaalia. Yksi lähettää kuvan mustaihoisesta lapsesta ämpärissä saatesanoilla "saavillinen paskaa". Toinen peukuttaa heti.
Kolmas jakaa herjakuvan koraanista, jonka päällä on pekonia ja ulostetta. Kuva natsitervehdyksen tekevistä naisjäsenistä tai natsitunnuksin koristellusta kerhotilasta saa peräänsä tykkäyksestä kertovan sydämen.

Peukkua tulee myös aseille. Muutamissa kuvissa Odin-asuiset miehet poseeraavat kiväärin kanssa tai esittelevät veitsi- tai patruunakokoelmaansa. "Asenne kohdillaan", reagoi yksi ja lisää hymiön.


Mika Rannalla on yhteyksiä myös MV-lehteen (Mitä V...u lehti). Yhdessä kuvakaappauksessa Ranta kertoo päällystölle kuuluvansa MV:n salaiseen ryhmään, jonka ansiosta Odinit saavat MV:ssä palstatilaa "niin paljon kuin haluavat".

Mika Rannan tuorein pahoinpitely parhaillaan oikeudessa

Soldiers of Odin on myöntänyt, että sen tiedotus maahanmuuttajien raiskauksesta oli valhe.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti