maanantai 29. tammikuuta 2018

TRUMP PERUI BRITANNIAN MATKANSA


Presidentti Trump yritti estää mielenosoitukset Britanniassa itseään vastaan hänen mahdollisella vierailullaan Britanniaan. Trump painosti pääministeri Maytä.

Tämähän on kuin Natsien vallan aikana tai kommunismissa. Sitäkö on amerikkalaisuus nyt?

BRITANNIA 
Presidentti Donald Trump kieltäytyy vierailemasta Britanniassa, jos pääministeri Theresa May ei takaa, että Trumpin vastaiset mielenosoitukset kielletään.
Uutistoimistojen mukaan presidentti Donald Trumpin on määrä vierailla Britanniassa tämän vuoden aikana. Tarkkaa päivämäärää ei ole kerrottu.

Trumpin piti vierailla Britanniassa ensi kuussa, mutta vierailu peruttiin. Brittilehti Guardian kertoi aiemmin lähdetietoihinsa vedoten, että Trump luopui aikeistaan vierailla Lontoossa, sillä vierailun ennakoitiin nostattavan massaprotesteja.

Bloomberg oli aiemmin kertonut Trumpin valittaneen Maylle Britannian lehdistön ”negatiivisesta uutisoinnista”. May oli todennut, että näin Britanniassa media toimii, eikä hän voi siihen vaikuttaa.

Puhelinkeskustelussa Mayn kanssa Trump oli ilmoittanut, ettei tule Britanniaan, jos ei saa takuita siitä, ettei häntä vastaan ole mielenosoituksia, kertoo International Business Times.

Avustajien kerrotaan tyrmistyneen Trumpin vaatimuksista.

Trump ja May tapasivat Maailman talousfoorumissa Davosissa torstaina.
  • Voit katsoa videon tapaamisesta otsikon alta.
Trump ja May tapasivat Davosissa torstaina.
Trump ja May tapasivat Davosissa torstaina.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti